De zalen van De Wije Ilp

De zalen in De Wije Ilp zijn elk genoemd naar iemand die in de historie van Den Ilp een bijzondere rol heeft gespeeld. Iedere zaal heeft zijn eigen charme en alle zalen hebben een verzorgde en nette uitstraling en zijn voorzien van hoogwaardig meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi (draadloos internet). De huurprijzen per dagdeel vindt u hier. Bij langere huurperiodes of aanvullende wensen zijn de tarieven op aanvraag.

Foyer

De foyer is qua grootte de tweede zaal van het dorpshuis. De foyer bevat een grote luxe bar en een professionele keuken met cateringservice. De zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen (tot 50 personen) en feestavonden. De foyer kan worden gecombineerd met de Piet Walszaal, waardoor er een feestlocatie voor ruim 150 mensen ontstaat. De foyer is in overleg open bij huur van een van de andere zalen. Prijsindicatie zaalhuur per dagdeel (ochtend/middag) op aanvraag. Voor vergaderarrangementen zijn beamer, flipover, schrijfgerei en uiteraard koffie/theearrangementen en lunch/diner verkrijgbaar. Prijzen op aanvraag.

Juffrouw Doeszaal

De Jufrouw Doeszaal is de kleinste zaal en is genoemd naar onderwijzeres Juffrouw Does, die veertig jaar aan de openbare lagere school in Den Ilp les gaf. De zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen (tot 25 personen), presentaties, repetities van kleine ensembles en exposities. De afmetingen zijn 8m (l) x 7m (b) x 3,5m (h) = 56 m2. Bij langere huurperioden kunnen lagere tarieven gelden. Voor vergaderarrangementen zijn beamer, flipover, schrijfgerei en uiteraard koffie/theearrangementen en lunch/diner verkrijgbaar. Prijzen op aanvraag.

Prijsindicatie zaalhuur per dagdeel (ochtend/middag) 40 euro, dagdeel avond 50 euro.

Piet Walszaal

De Piet Walszaal is een middelgrote zaal en is genoemd naar de Ilper dichter Piet Wals. De zaal is in 2011 geheel gerenoveerd en modern ingericht. Daarbij is het plafond verhoogd en is de zaal voorzien van moderne led-verlichting en geluidsabsorberende materialen (plafond en gordijnen).

De zaal is geschikt voor verjaardagen, grote vergaderingen (tot 40 personen), presentaties, repetities van orkesten en exposities. De afmetingen zijn 14m (l) x 7m (b) x 4,5m (h) = 95 m2. Voor vergaderarrangementen zijn WiFi, beamer, flipover, schrijfgerei en uiteraard koffie/theearrangementen en lunch/diner verkrijgbaar. Prijzen op aanvraag. Bij langere huurperioden kunnen lagere tarieven gelden.

Prijsindicatie zaalhuur per dagdeel (ochtend/middag) 60 euro, dagdeel avond 75 euro.

Klaas van Kerkhovenzaal

De Klaas Kerkhovenzaal is de grootste zaal (sporthal) en is genoemd naar de voormalig burgemeester van de gemeente Ilpendam. De zaal is bij uitstek geschikt voor sportevenementen, toernooien en concerten. De afmetingen zijn 21m (l) x 12m (b) x 5,5m (h). Bij langere huurperioden kunnen lagere tarieven gelden. Voor bijvoorbeeld concerten of voorstellingen kunnen podium, stoelen en verlichting (inclusief dimmers) worden gehuurd. Tarieven op aanvraag. Afdekvloer bij niet-sportevenementen is verplicht (25 euro, wordt neergelegd en opgeruimd door dorpshuis). Prijzen incl. btw.

Prijsindicatie zaalhuur per dagdeel (ochtend/middag) 80 euro, dagdeel avond 100 euro.